Nagy szeretettel várlak benneteket az alábbi koncertekre.

http://bordasjozsef.com/esemenyek oldalon decemberig megtalálhatjátok azokat az előadásokat amiben dobolok, vagy művészeti vezető vagyok.

Igaz a web lapom frissítése közben minden egyes dátumnál az járt a fejembe, hogy ugyan mikor mondják majd le.

Olyan produkciókban veszek részt ősszel amik értékteremtő, zenei és szellemi értékkel rendelkező művészeti produktumok.

Finucci Bros Quartet:
Folytatjuk a BJC koncertsorozatunkat Tabáni István és Ajuska Tóth énekesekkel.

Malek Andi Soulistic Gospel Tour:
A hit és az Isten jelenléte a zene nyelvén András Jáger és Malek Andreazenekarában.

Házhoz Megy a Zenede:
A 9 éve tartó oktatási program célja ablakot nyitni a zene sokszínűségére és az élőzene értékeire. Ösztönözni a gyermekeket a hangszeren tanulásra és a legális zenehallgatásra.

Jazz-Generációk:

A Magyar Jazz Szövetség alelnökeként és a program művészeti vezetőjeként olyan koncerteket hozok létre ahol egy adott hangszer elismert jazz-művészeit hívom meg zenélni, beszélgetni és megemlékezni a nagy elődökről. Október 31-én a szaxofon lesz a kiválasztott hangszer. Elárulhatom, hogy Ungár István, Mihaly Borbely mellett a középgeneráció és a fiatal még tanuló virtuóz szaxofonosok is színpadra lépnek.

Decemberben 3-án Béla Lattmann Jozsef Pluto Horvath és Martin Gudics basszusgitár virtuózok tépázzák meg a BJC színpadát.

Az előadásokat támogatják és partnereink: Nemzeti Kulturális Alap Emberi Erőforrások Minisztériuma Hungarian Jazz Federation - Magyar Jazz Szövetség Bjc Budapestjazzclub Artbeat drumsticks