DobMánia Tábor

A DobMánia Tábort 2009-ben alapítottam meg és azóta művészeti vezetőként évről-évre szervezem a mára nemzetközivé vált dobos és ütőhangszeres, egyhetes szakmai továbbképző tábort.
A rendezvény a Nemzeti Kulturális Alap, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és Nagykőrös Város Önkormányzata támogatásával valósul meg.

A tábor egy július elején megtartott egyhetes kurzussorozat, ahol esténként személyesebb, baráti beszélgetések zajlanak a tanárok, előadók és a táborlakók között. A dobórák stílusokra bontva, szaktanárok segítségével, zenekari gyakorlattal, csoportos foglalkozásban zajlanak.
Reggel 9 óra és 12 óra között dobórákat tartunk, majd délután 13 óra és 15.30 óra között a csoportokra osztott növendékek újra dobórán vesznek részt, egy másik tanár foglalkozásán. Hazánk kiemelkedő dob-művészei workshop-okat, szakmai kurzusokat tartanak minden nap 16 óra és 17 óra között.
A kurzus után szabadprogram keretén belül 40 dobfelszerelés és 25 elektromos dobfelszerelés várja a növendékeinket a gyakorlásra, vagy pihenéssel, sportolással is tölthetik szabadidejüket.

Esténként a nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakkollégium udvarán felépített fesztiválhelyszínünkön mindenki számára ingyenesen látogatható koncertet tartunk tanáraink és a növendékek közreműködésével úgy, hogy hazánk kiemelkedő énekeseit, zenei ikonjait látjuk vendégül.

A DobMánia Tábor részvételi díja magában foglalja a szállást, háromszori étkezést, 5 workshop-ot, 5 koncertet, 30 dobórát.
Az esélyegyenlőséget és a tehetséggondozást egyaránt fontosnak tartjuk, ezt beépítettük a programunkba.

Bővebben a dobmaniatabor.hu oldalon.