Workshop

Fontosnak tartom, hogy a tudás olyan helyekre is eljusson, ahol nincs lehetőség magas színvonalon tanulni. A határon túli magyarlakta településeken folyamatosan tartok felkérésre három napos előadásokat, közös dobórákat. Dobos és ütőhangszeres fesztiválok esetén 60-120 perces előadásokat valósítok meg egyedi pedagógiai program alapján. Külön felkérésre tanároknak szakmai továbbképzést, mesterkurzust tartok, pedagógia, módszertan és a modern dobolás témakörében.

Linkek:

Sepsiszentgyörgy

Marosvásárhely, RockSuli workshop

Csíkszereda, workshop

Erdélyi DobMánia Workshop

Erdélyi DobMánia Tábor Workshop!

József Bordás Adam Markó Zsolt Krecsmáry 3 napos INGYENES szakmai nap!

Nagy örömmel közlöm veletek, hogy 2019. október 25-26-27-én három napos DobMánia Erdélyi Workshop-ot tartunk. 
A képzés a Dobmánia Tábor és a marosvásárhelyi Rocksuli stratégiai partnersége keretében jött létre.
A 3 napos dobórákat Bordás József, Markó Ádám és Krecsmáry Zsolt fogják tartani. 
A workshop hétvége teljesen INGYENES lesz. Nem kell részvételi díjat fizetni és aki szeretne szállást annak biztosít a RockSuli ingyenesen. Középhaladó és haladó dobosokat várunk. Teljesen kezdőknek nem ajánljuk a szakmai hétvégét!

Regisztrálni kötelező a rocksuli.mvh@gmail.com vagy a 0723 205 351‬ telefonszámon. FIGYELEM: nem elegendő, ha valaki csak a Facebook - eseményre kattintva nyilvánítja ki részvételi szándékát, hanem be kell jelentkezni az e-mil címen, vagy telefonon.
Aki szeretne szállást azt regisztráláskor közölje. A Rocksuli vállalja a távolról érkezők ingyenes elszállásolását. 
Remélem sokan fogtok jelentkezni mert ez ebben az évben a 6. alkalom, hogy Bordás József Erdélybe jön 3 napra tanítani és ez egy küldetés.
A résztvevők a helyszínen ebédet kapnak (költségtérítéssel).

Esemény: https://www.facebook.com/events/403464647188651/?ti=icl

 

Dobtanár továbbképzési szeminárium!

 

 

Bordás József dob-művész, zenepedagógus, a szeminárium házigazdája, 20 év zenetanári tapasztalatait kívánja átadni egy egész napos szakmai előadás keretében.

 Célja a magánoktatásban, vagy állami oktatásban jelenlevő képzett vagy önképzett dobtanárok motiválása, a nyitott, személyre szabott mai modern doboktatás megismertetése.

 A tanulási nehézséggel (olvasás, számolás, írás) vagy mentális zavarokkal együtt élő növendékek oktatása módszertanának bemutatása, és a különböző személyiségek illetve a nemek közti differenciálás átadása.

 

 

 

 

 

A szeminárium során az alábbi témaköröket mutatja be és illusztrálja az Artisjus- pedagógus díjas művész:

5.DobMánia Erdély Workshop Marosvásárhelyen!

A marosvásárhelyi Rocksuli nagy szeretettel vár minden dobost az 5. DobMánia Workshop-ra. A szakmai napot Bordás József dob-művész a DobMánia Tábor alapítója és vezetője tartja. 
Jelentkezni lehet, Hints Zoltánnál telefonon 0723205351, vagy e-mailban: rocksuli.mvh@gmail.com címen.Rocksuli, Marosvásárhely, Posta utca 2. 

Facebook: https://www.facebook.com/events/317077698881071/