Nézz bele a dobórákba! Live közvetítés a Bordás Dobiskola Facebook oldalán.

Fontosnak tartom, hogy a tudás olyan helyekre is eljusson, ahol nincs lehetőség magas színvonalon tanulni. A határon túli magyarlakta településeken folyamatosan tartok felkérésre három napos előadásokat, közös dobórákat. Dobos és ütőhangszeres fesztiválok esetén 60-120 perces előadásokat valósítok meg egyedi pedagógiai program alapján. Külön felkérésre tanároknak szakmai továbbképzést, mesterkurzust tartok, pedagógia, módszertan és a modern dobolás témakörében.

Több lehetőség közül választhattok, ha nálam szeretnétek tanulni. Ha érettségi után vagy, gyere OKJ képzésre! Ha nem bírod a gimidet és rájöttél, hogy a zene a te utad, jelentkezz át a nappali tagozatos konziba! Ha az általános iskola vagy a középiskola mellett szeretnél dobolni, gyere a Rajkó alapfokú képzésére vagy válaszd a Bordás Dobiskolát!
Ha elmúltál 24 és szeretnél nálam tanulni, csak a Bordás Dobiskola maradt.

Bordás József dob-művész, zenetanár célja a technika és a precizitás mellett nagy hangsúlyt fektetni a muzikalitás fejlesztésére és a zenei érzelmi intelligencia képzésére.

Elmondása szerint nem dobosokat, hanem zenészeket képez iskolájában. Egykori mestere, Jávori Vilmos módszertanának továbbadása, népszerűsítése a cél a mai kor elvárásával összhangban megalkotott pedagógiai program segítségével.