XIV. Nemzetközi DobMánia Tábor 2023.07.03-09. Nagykőrös

Részvételi díj: 85.000 Ft
Jelentkezési lap: https://forms.gle/wtSPS2JAX3p4AGCt7

www.dobmaniatabor.hu 


A DobMánia Tábor részvételi díja magában foglalja a szállást, háromszori étkezést, a workshopokat, 5 koncertet, 30 óra dobórát. A táborban 12 éves korig szülői felügyelettel lehet részt venni. A szülőt és gyermekét együtt szállásoljuk el. 
A tábor létszáma limitált, ezért csak az első 70 fő jelentkezését tudjuk elfogadni. A jelentkezés csak a részvételi díj befizetésével lesz érvényes.

Jelentkezés menete:
1. töltsd ki a linkre kattintva a jelentkezési lapot
2. a benyújtás után, kapsz egy válaszlevelet, benne minden tudnivalóval
3. fizesd be a részvételi díjat
4. küldj egy levelet a dobmaniatabor@gmail.com címre, hogy megtörtént a befizetés
5. gyere el az év legütősebb hetére, és legyen egy életre szóló élményed 
2023. július 03-09.  között Nagykőrösön megrendezendő tábor, egyhetes kurzussorozat, esténként személyesebb, baráti beszélgetésekkel a tanárok, előadók és a táborozók között. A dobórák stílusokra bontva, szaktanárok segítségével, zenekari gyakorlattal, csoportos foglalkozás keretén belül zajlanak.
Reggel 9-12 óra között, illetve ebéd után 13.00-15.30 óra között a csoportokra osztott növendékek dobórákon vesznek részt, más-más tanár foglalkozásán, ezt követően hazánk kiemelkedő dob-művészei által tartott workshopokat, szakmai kurzusokat látogathatnak.
A dobórák után számos szabadprogram közül választhatnak:  elektromos dobfelszerelés áll rendelkezésre a gyakorlásra, de pihenéssel, sportolással is tölthetik szabadidejüket. A vacsora után a nagykőrösi Toldi Miklós Élelmiszeripari Szakkollégium udvarán felépített fesztiválhelyszínünkön mindenki számára ingyenesen látogatható koncertet tartunk tanáraink és a növendékek közreműködésével, aminek keretében népszerű hazai előadókat, zenei ikonokat látunk vendégül.

Érdeklődni lehet:
DobMánia Tábor művészeti vezetője elérhetőségei: Bordás József +36309756843 
E-mail: dobmaniatabor@gmail.com