Bordás Dobiskola

Bordás József dob-művész, zenetanár célja a technika és a precizitás mellett nagy hangsúlyt fektetni a muzikalitás fejlesztésére és a zenei érzelmi intelligencia képzésére.

Elmondása szerint nem dobosokat, hanem zenészeket képez iskolájában. Egykori mestere, Jávori Vilmos módszertanának továbbadása, népszerűsítése a cél a mai kor elvárásával összhangban megalkotott pedagógiai program segítségével.

Növendékei (jelenleg 4-61 éves korig) szisztematikus, egyénre szabott munkatervvel fokozatosan és hallhatóan fejlődnek. A kottaolvasás, technikai gyakorlatok és számolási kulcsok mellett a zenei alapokra történő játék, vagy élő zenére való együtt zenélés is a tananyag része.

Bordás József zenepedagógusi munkásságát 2018-ban, Artisjus-zenetanári díj kitüntetéssel jutalmazták. Művészeti és zenepedagógus munkásságáért 2021-ben Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehetett át. 

Hatvan perces órák hangszigetelt patinás környezetben. Kezdők, haladók, kicsik, nagyok, lányok, fiúk jelentkezhetnek az alábbi címen: bordasjozsef@gmail.com, telefonszámon: 06 30 9756 843.

Nézz bele a dobórákba! Live közvetítés a Bordás Dobiskola Facebook oldalán.

 

 

Link: Facebook

 

 

  

  

 

 

 

 

Rajkó-Tálentum Szakgimnázium dobtanszak: 

 

Lányok a doboknál:


Az új generáció 4 éves kortól a hangszer mögött:

Rajkó-Konzervatórium, jazz ballada seprűzése:

Rajkó-Konzervatórium dobóra: